Medlemsavgift 2024 Örebro/Hallsberg

Vi saknar er medlemmar i Varberga på torsdagar och på våra olika aktiviteter, kan vi nu komma överens om 2024 ser vi till att träffas oftare, det har kommit in fler nya medlemmar i Qulan Verdandi under 2022-2023, men vi saknar er som har varit medlemmar i flera år hos oss. Hur mår just du? Vad gör du nu för tiden? Vi i styrelsen vill veta om allt är okej.

Kom med förslag på aktiviteter som just du brinner för, detta ser vi till att göra tillsammans med er alla. Eller kom ner och känn på känslan av Women Power när vi kvinnor träffas, den känslan är underbar, jag lovar.

Just ditt medlemskap gör att vi kan bygga upp Qulan Verdandi ännu mer, detta tillsammans med våra volontärer med ideella insatser och bidragsgivare gör att vi växer lite i taget, men kvar kommer vi självklart vara i detta viktiga arbete och växa vidare tack vare er medlemmar, utan er inga Qulan föreningar.

Med gemensamma krafter kan vi bygga en Qulan Örebro att vara än mer stolta över, där vi stöttar varandra. Vill du vara med och utveckla Qulan till en ännu bättre förening, fortsätt vara medlem eller stödmedlem hos oss.

Bifogar inte våra aktiviteter för 2024, utan kom och träffa oss och berätta vad du vill! Vi kan göra mycket för dig medlem, vi ser dina behov. Våra aktiviteter finns överst på Facebook sidan Qulan Verdandi.

Besöksadress: Som ni kanske redan vet har vi våra aktiviteter i Verdandis lokal i Varberga på torsdagar 14.00 – 17.00, Varbergagatan 190, vi håller till där nästan varje torsdag om vi inte är ute på äventyr och dessa äventyr som medlem får du jättegärna följa med på.

Välkommen in och ta en fika, pyssla lite eller bara vara hos oss på Qulan.

Kom gärna på årsmötet och gör din röst hörd (kallelse kommer ut på FB och vår hemsida.

Mobil nummer: 070 – 227 50 33

Medlemskapet kostar/år:

Ordinarie medlemskap 25 kronor/år, om du vill stödja Qulan Verdandi Hallsberg är det 50,- för bägge föreningar.

Stödmedlemmar valfritt belopp från 100,-

Bankgironummer: 174 – 8060 (skriv ditt namn på meddelande raden VIKTIGT)

Om du vill svischa en gåva eller medlemsavgiften till oss är numret: 123 580 8605 SKRIV NAMN OCH MEJLADRESS

Som medlem i Qulan Verdandi Örebro får du möjlighet att delta i aktiviteter:

– Vara med på våra grupper

– Delta i våra kurser/utbildningar/LifeRing möten/föreläsningar

– Åka på utflykter, kvinnoläger mm.

– Delta i våra lokalföreningar och aktivitetsnätverk

Och så mycket mer …..

Om du mejlar din Email adress till oss blir du uppdaterad på våra aktiviteter som vi kommer ha under året, eller så tittar du på Facebook, Qulan Verdandi Örebro.

Rulla till toppen