Medlemsbrev

snowman, snow, hat

Hej medlem

Ditt medlemskap gör att vi kan bygga upp Qulan Verdandi Örebro ännu mer, detta tillsammans med våra volontärer med ideella insatser och bidragsgivare gör att vi växer lite i taget, men kvar kommer vi självklart vara i detta viktiga arbete och växa vidare tack vare er medlemmar.

Med gemensamma krafter kan vi bygga en Qulan Verdandi Örebro att vara stolta över, där vi både stöttar och ställer krav på varandra. Vill du vara med och utveckla Qulan Verdandi till en ännu bättre förening, fortsätt vara medlem eller stödmedlem hos oss.

Vi brukar ha aktiviteter, men som läget är just nu sparar vi på dessa till våren. Men direkt vi kan ses i storgrupp igen fixar vi till en riktigt stor grillfest i Verdandis trädgård i Varberga. Information kommer direkt när det är okej enligt Folkhälsomyndigheten. Detta ser vi fram emot.

Efter grillfesten gör vi upp en plan för aktiviteter för 2021, dessa kan du boka upp dig på eller var jättegärna med på aktivitetsplaneringen och kom med egna förslag.

Besöksadress: Som ni kanske redan vet har vi våra aktiviteter i Verdandis lokal i Varberga på torsdagar 14.00 – 17.00, Varbergagatan 190, vi håller till där nästan varje torsdag om vi inte är ute på äventyr och dessa äventyr som medlem får du jättegärna följa med på till en billig avgift 20 – 40 kronor beror på aktivitet.

Välkommen in och ta en fika, pyssla lite eller bara vara hos oss på Qulan. Kom gärna på årsmötet 2021-03-03, detta får vi se om Covid-19 har släppt greppet om oss (kallelse kommer ut på FB) kommer också ut här på hemsidan, följ den jättegärna, där kommer också aktiviteter att läggas ut. Nytt för oss på Qulan är vår nya hemsidan gå gärna in här och kika på den ofta, där lägger vi ut vår information.

Som medlem i Qulan Verdandi Örebro får du möjlighet att delta i aktiviteter:

– Delta i våra kurser/utbildningar/LifeRing/Må Bra grupper osv
– Åka på utflykter, kvinnoläger mm.
– Delta i våra lokalföreningar och aktivitetsnätverk och så mycket mer

Och självklart är kaffet fortfarande gratis hos oss

Postadress Slottsgatan 13 A: Vårt kontor är på Föreningarnas Hus, där bokar vi upp möten, enskilda samtal och så vidare. Och självklart är vi med på det som Örebro Förenings Råd har i föreläsningar, soppluncher osv.

Medlemskapet kostar/år:

Ordinarie medlemskap 25 kronor/år, om du vill stödja Qulan Verdandi Hallsberg är det 50,- för bägge föreningar.

Stödmedlemmar valfritt belopp från 100,-

Bankgironummer: 174 – 8060 (skriv ditt namn på meddelande raden VIKTIGT)

Om du vill svischa en gåva/medlemskap till oss är numret: 123 580 8605, GLÖM INTE NAMN!

Om du mejlar din Email adress Info@qulan-verdandi.seblir du uppdaterad på våra aktiviteter som vi kommer ha under året, eller så tittar du på Facebook, Qulan Verdandi Örebro

Var rädd om dig så ses vi på Qulan Verdandi // Styrelsen

Scroll to Top